BIISIVELMU 2021- Sävellys- ja sanoituskilpailu käynnistyy 19.10.2020

Kilpailu on avoin kaikille yli 16 vuotta täyttäneille musiikkityyliin ja kokoonpanoon katsomatta. Aihe ja tyyli on vapaa.
Yksittäinen lauluntekijä voi osallistua maksimissaan 3 kappaleella. Jos olet mukana yhteiskirjoitetussa kappaleessa, lasketaan ne myös osaksi maksimimäärää.  
Kappaleen tulee olla aiemmin julkaisematon.

Osallistumismaksu 30€/kappale 

Osallistumismaksu maksetaan tilinumeroon FI55 7997 7992 2949 39 / Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu ry.
Kirjoita viestikenttään kappaleen nimi sekä tekijän/tekijöiden tiedot.

Demoa lähettäessäsi kirjoita sähköpostiin omien yhteystietojesi lisäksi kappaleen säveltäjän/säveltäjien, sanoittajan/sanoittajien ja mahdollisen esittäjän/yhtyeen tiedot. Erittele tarvittaessa kappaleen tekoon osallistuneiden roolit tarkemmin. 
Demossa tulee olla vähintään yhden instrumentin säestys ja laulu. Nimeä demo kappaleen nimellä. Voit laittaa demon myös linkkinä esimerkiksi Soundcloudiin tai vastaavaan palveluun. Liitä demon lisäksi sähköpostiin pdf.- tiedostona kappaleen sanoitus.

Lähetä demosi osoitteeseen: biisivelmu@gmail.com

Kilpailuaika 19.10.-18.12.2020 

Velmu ry:n esiraati valikoi kaikkien aikarajaan mennessä lähetettyjen demojen joukosta 12 finalistikappaletta. Kilpailu huipentuu kevätkaudella järjestettävään finaaliin Kulttuuritehdas Vernissalla, Tikkurilantie 36 01300 Vantaa. Kilpailun finaalissa kilpailun sijoituksista päättää musiikkialan ammattilaisista koostuva raati. Ammattilaisraati päättää 800-1000€ suuruisen voittopotin jakamisesta kolmen parhaiten sijoittuneen osallistujan kesken ja voi halutessaan jakaa kunniamainintoja. 

Finaalin ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.