Yleistä

Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu ry tarjoaa kohtuuhintaista soitonopetusta jäsenilleen ja vantaalaisille lapsille ja nuorille. Vaikka soitonopetus on pääasiassa lapsille ja nuorille suunnattu, avataan myös aikuisoppilaille mahdollisuus jos opetuspaikkoja jää täyttämättä. Soitonopetuksen tavoite on tarjota matalankynnyksen mahdollisuus päästä aloittamaan monipuolinen ja kokonaisvaltainen musiikkiharrastus.  

Velmu ry:n soitonopetus ei noudata musiikkiopistojen mukaista opintosuunnitelmaa vaan opetus muodostuu aina oppilaskohtaisesti lähtötason mukaan ja pääpaino on harrastamisella. Näin ollen Velmu ry:n soitonopetus ei tarjoa myöskään tasokokeiden suorittamismahdollisuutta. 

Soitonopetusta annetaan jäsenhintaan sekä ei- jäsenhintaan. Jäsenhinta edellyttää lapsen tai nuoren liittymistä Velmu ry:n jäseneksi. Jäsenyys on ilmaista. Jäsenyys ei kuitenkaan ole edellytys soitonopetukseen pääsemiseksi. 

Liittymällä Velmu ry:n jäseneksi varmistat ajankohtaisten tiedotteiden saannin alkavista yksilöopetuksista, kursseista ja leireistä.
YHTEYDENOTTO:

Ensisijainen yhteydenotto: soitonopetus@velmu.net 

Maria Hietanen
Soitonopetustoiminnan vastaava 
Piano, laulunteko, laulu, bänditoiminta, leiritoiminta, kurssit  

maria.hietanen@velmu.net
044 989 9535 (arkisin 9-18) jätä soittopyyntö tekstiviestillä tai whatsappilla