Tulevat tapahtumat

=============================================================
=============================================================

17.12. Indie Fest V: Cessna, The Halophones, Kopra, June Forever

Lauantaina 17.12. klo 19.00-23.30 Tikkurilan Kulttuuritehdas Vernissassa järjestettävä Indie Fest V tuo jo viidettä kertaa nuoria lupauksia ja vanhoja konkareita samalle lavalle!
Lavalle nousevat:
klo 19.45 June Forever
klo 20.45 Kopra
klo 21.45 The Halophones
klo 22.45 Cessna
***
Artistiesittelyt:
***
Cessna
Cessnan julkaistessa ensimmäisiä julkaisujaan vuonna 1997, indie-pop oli maailmanlaajuisesti näkyvä ilmiö. Yhtyeen kaikki levytykset onkin julkaistu pienillä levymerkeillä USA:ssa ja Japanissa ja ensimmäisen keikkansa yhtye soitti tukholmalaisella International Pop Underground indie-klubilla. Cessna voitaneen myös lukea niiden bändien joukkoon, joita ei olisi perustettu ilman Velvet Undergroundia.
Tänä vuonna tuli täyteen 25 vuotta yhtyeen ensimmäisestä pitkäsoitosta Bordeaux ja sen digijulkaisua odotellessa Cessna on aktivoitunut taas keikkailemaan. Välillä hiljaiseloa viettänyt yhtye jatkaa siitä mihin on joskus jäänyt, uskollisena tee-se-itse-estetiikalle ja satunnaisuudelle.
The Halophones
Tuoreen Helsingistä ponnistavan garage/indie rock -yhtye The Halophonesin soundissa kuuluu vaikutteita rockin eri vuosikymmeniltä aina The Stoogesista ja Hanoi Rocksista The Strokesiin. Kappaleissa yhdistyvät niin melodiset koukut, rokkaavat riffit kuin ajoittaiset tanssittavatkin hetket tavalla, jotka tuovat rockin 2020-luvulle.
Kopra
Vuonna 2017 perustettu Kopra-trio on hiljattain kasvanut kvartetiksi. Samalla bändin soundi on sähköistynyt ja rikastunut. Yhtyeen DNA:ssa on tehdä genre-rajoja rikkovaa musiikillista matkaa samalla vaalien perinteisemmän suomenkielisen pop-musiikin lauluestetiikkaa. Kopran musiikissa yhdistyvät pop, soul, funk ja tärähtänyt blues. Teksteissä lähestytään rakkauden ja toivon teemoja helposti lähestyttävällä tavalla.
June Forever
Poprockia englanniksi, mukaansa tempaavia melodioita ja tarinoita elämästä!
***
Liput ennakkoon 10 €, ovelta 12 €. Eteispalvelumaksu 2 €. Linkki lipunmyyntisivustolle:
***
Tapahtuma Facebookissa
***
Ovet aukeavat klo 19.00.