Can U Louhela Jam 2024 -bändikisa käynnissä 20.3. saakka!

Onko sinulla bändi tai oletko sooloartisti ja haluat päästä esiitymään hyvissä puitteissa kunnon festareille isolle yleisölle? Silloin Can U Louhela Jam -bändikisa on juuri sinua tai sinun bändiäsi varten.

Bändikisaan saavat osallistua niin bändit, sooloartistit kuin orkesterit. Kilpailussa ei ole ikä-, genre- tai aluerajoitteita. Kilpailuun voi osallistua yhdellä omalla kappaleella ja kappale tulee olla ladattuna Youtube-videopalveluun. Ilmoittautuminen tehdään alla olevalla lomakkeella ja se on auki 20.3.2024 saakka.

Kilpailun tuomaristo valitsee kappaleiden joukosta 30 kappaletta, joista yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan. Samoin tuomme nähtäviksi kappaleen musiikkigenren sekä lyhyen esittelyn esittäjästä. Näistä viisi eniten ääniä saaneet pääsevät esiintymään Louhela Jamien Can U Louhela Jam -lavalle. Tämän lisäksi tuomaristo valitsee yhden esiintyjän suoraan esiintymään. Esiintymisen lisäksi eniten ääniä saanut esiintyjä saa myös 300 euron arvoisen lahjakortin myöhemmin ilmoitettavaan kohteeseen.

Ilmoittautumislomake ja lisätiedot löytyvät TÄÄLTÄ