Velmu mukaan Louhela Jameihin

Louhela Jam on Länsi-Vantaan Rocmusiikki Ry:n jo vuodesta 1991 järjestämä ilmainen musiikkitapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään yhteistyössä Vantaan elävän musiikin yhdistyksen kanssa Jokiuoman puistossa 31.5.2015. Tapahtumaa tukee Myyrmäen aluetoimikunta.

Molempien järjestöjen tavoite on Vantaan musiikkielämän elävöittäminen ja paikallisten bändien tukeminen, joten yhteistyö tukee yhteistä tavoitetta. Velmu ja LV-Romu voivat röyhistellä rintaansa myös siitä, että yhdistävät Itä- ja Länsi-Vantaan jo ennen Kehärataa.

Louhela Jamissa on tänäkin vuonna laaja kattaus eri musiikkilajien edustajia. Esiintyjinä ovat suuren suosion saavuttanut rap- ja rockmusiikin yhdistelmä Atomirotta, lasten suursuokki Kengurumeininki, vaihtoehtocountryn sanansaattajat Kings Of Moonshine, rockryhmät Mononen ja Carbine, illan raskaasta osastosta vastaavat Adamantra ja Falling From Grace, hip-hoppia edustava Pelan ja tunnelmaa on luomassa myös Suomen paskin bändi 2014-kisan voittaja Space Trucker Chicks. Osana tapahtumaa järjestetään läpi viikonlopun klubeja Myyrmäen Bar Cafe Lunassa, joissa varmistuneita esiintyjiä ovat The Souls, The Government, Kerjäläiset, Bussikaista, Mojo Waves, Otherhood ja Mary and the Dead.

Louhela Jam Jokiuoman puistossa sunnuntaina 31.5.2015 klo 12-22. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Klubit Cafe Bar Lunassa (Myyrmäentie 2 01600 Vantaa) 29.5 – 31.5. Tarkemmat soittoajat ja lippujen hinnat löytyvät Facebookista.