Tulevat tapahtumat

Doom & stoner: Cardinals Folly, Diäb Soule, Kaiser, Pohjoinen
17.3.2018 · 20:00 -
18.3.2018 · 00:30
Kulttuurikeskus Vernissa
Laahausta, riffittelyä, tuskaa ja groovea Vernissan lauteilla. UG stoner & doom all the way. Liput 6€, Velmun ja elmujen jäsenille 4€. Eteispalvelumaksu 2€. Sallittu/K-18

CARDINALS FOLLY
Helsinkiläinen jo viime vuosikymmeneltä asti vaikuttanut doom metal-yhtye, joka kumartaa klassiselle heville ja vanhan koulukunnan doomille kartellen nykytrendejä. Yhtyeen uusi pitkäsoitto "Deranged Pagan Sons" on otettu doom metallin ystävien keskuudessa varsin hyvin vastaan, ja yhtye esiintyi viime syksynä ympäri suomea sekä myös Itävallassa Doom Over Vienna XII-festivaaleilla. Uuden pitkäsoiton voit kuunnella täältä: https://www.youtube.com/watch?v=TUoUPoJcYvw
https://www.facebook.com/cardinalsfolly/
https://cardinalsfolly.bandcamp.com/

DIÄB SOULÉ
Helsinkiläinen stonerbändi, jonka musiikilliset elementit ammentavat niin garage rockin, death 'n' rollin kuin doominkin suunnalta. Keikat ovat näyttäytyneet sekoituksena hidasta ja vangitsevaa, ripeää ja groovaavaa. Yhtye työstää juuri ensimmäistä täyspitkäänsä ja setissä on takuulla mukana myös uusia kappaleita.
https://diabsouleband.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/diabsouleband/

KAISER
Kolmesta saatanallisesta käärmeenpäästä koostuva
pörinä akrikaatti joka puskee korkea oktaanista hulluutta
suoraan keskelle aivojasi jota ei voi ihmis sielu vastustaa,
heidän käsittelyn jälkeen elämäsi ei ole enään entisensä.'
https://www.youtube.com/channel/UClfDazZR5P2TRWlVNxAWsyQ
https://kaiserfuzz.bandcamp.com
www.facebook.com/kaiserfuzz

POHJOINEN
Helsingissä 2011 käyntiin polkaistu power trio. Vuonna 2015 Inverse Records työnsi ulos bändin esikoislätyn; tunti ja risat groovea, kurnutusta ja doom-estetiikkaa. Uusi levy on edennyt kaikessa hiljaisuudessa jo loppusuoralle ja nämä uudet eepokset pistävät notkumaan niin keikkalavat, kuin polvetkin.
facebook.com/pohjoinen
pohjoinen.bandcamp.com

Kulttuurikeskus Vernissa
Tikkurilantie 36, Vantaa
400 metriä Tikkurilan asemalta
Kurkipotku klubi: SMC Lähiörotat, Ratface, Bloodlands +1
7.4.2018 · 20:00 -
8.4.2018 · 01:00
Kulttuurikeskus Vernissa
Velmu ry:n Kurkipotku klubilla tykitellään rap, hardcore, metalli ja funk semmoiseksi hullunmyllyksi, että joka jannu ja jannutar heittää henkistä kurkipotkua kesään asti!

Sallittu/K-18

Liput ennakkoon Tiketistä 12,5€, ovelta 14€. Klo 20-01

SMC LÄHIÖROTAT
SMC Lähiörotat on aito ilmiö ja parhaat ilmiöt syntyvät yleensä kuin itsestään. Rottajengi tuli tunnetuksi Skatemaniacs-elokuvaa varten tehdystä ”SMC Hoodrats” -videosta ja loppu onkin historiaa. Kansa halusi lisää. Rotilta on ilmestynyt kaksi kokopitkää, videot ovat keränneet miljoonia katselukertoja ja kollektiivi on villinyt niin festarilavoilla kuin hämyisillä klubeillakin mm. Wu-Tang Clanin lämppärinä.
https://www.facebook.com/skatemaniacs/

RATFACE
Ratface on suomalainen MC Respektorin luotsaama hardcore punk -yhtye est 2006. Yhtyeen sanoitukset käsittelevät pääasiassa alkoholin käyttöä ja rellestämistä. "Tää on se bändi minkä kaikki tietää!"
http://www.stereokiller.com/RATFACE
https://www.facebook.com/ratface09hc/

BLOODLANDS
Bloodlands on vuonna 2012 Helsingissä perustettu hardcore/metal-yhtye. Bändin jäseniltä löytyy pitkä historia muissakin kokoonpanoissa (mm. Ratface, No One Is Safe). Yhtyeen visio on ollut alusta asti selvä: yhdistää parhaat puolet metallisesta hardcoresta ja death metallista.
https://bloodlands.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/bloodlandsofficial/

DIVISION SIX
Vantaalainen Division Six sekoittaa vaikutteita räpistä, funkista ja hard rockista. Siitä syntyy tuore, mutta uskottava sekasoppa, joka tarjoaa sarvekkaan elämyksen. Tämä bändi ei jätä edes kuollutta kylmäksi! Uusi härkää sarvista tarttuva sinkku ja video "Fight the bull" pian ulkona!
HOPE 20th Anniversary Show + Mind Of Doll, Blackcurrent
14.4.2018 · 20:00
Kulttuurikeskus Vernissa
20 vuotta, ja SIKANA!!!!
Näin lauloi eput aikoinaan ja nyt se osu myös Hopen leiriin. Siittä nimittäin tuli pikkujouluaikaan 20 vuotta kuluneeksi kun Sulo & Pörde keksivät lyödä tyhjät päänsä yhteen ja laittaa raittiusorkesterin pystyyn!

Matkahan on ollut pitkä ja kivinen, näistäkin käänteistä toivottavasti saadaan illan mittaan myös vanhaa VHS todistusaineistoa, mutta asiaan...

Juhlan kunniaksi päätimmekin koota KAIKKI vanhat jäsenet yhteen jotka teitä vuosien varrella ovat Hopessa viihdyttäneet. Synttärisankarit vetäseekin illan päätteeksi piiiiiitkän vedon ja lavalla nähdään nykyheebojen lisäksi siis: JASSE, JUICE, JAMO, TUBE, HENKKA & PERTTU!

Ja mitä olisikaan Hopen synttärit ilman Mind Of Dollia??? Sama kuin Kurri ilman Gretzkya tai Selänne ilman Kariyaa!!! Dolleillakin on juhlan paikka sillä esikoisalbumin Low Life Heroes julkaisusta on kulunut 10 vuotta!!! Tästä intoutuneena jäbät ottaa ja repäsee tuon lätyn läpi kokonaisuudessaan!!!

Illan avaa Blackcurrent, joka on Vantaalainen katurock yhtye, jossa yhdistyy voimakkaasti Punk, Sleaze ja Grunge. Bändi on perustettu vuonna 2014 ja on nyt kovemmassa kunnossa kuin koskaan!

Voiko kovempaa StidiläRock tapahtumaa enää kuvitella olevankaan??? Tule ja *** kanssamme ainutlaatuinen ilta Tikkurilan Vernissalla! Liput 8€ + 2€ narikka. Ovet aukee 20.00 ja baari on auki, piikki ei!

Järjestää Velmu ry yhteistyössä bändien kanssa!
K-18