Velmu ry palkittiin Vantaan kulttuuripalkinnolla

Kuvassa vasemmalta: Kaupungin hallituksen puheenjohtaja Sari Multala; Velmun edustajat Anssi Kantola (vpj.), Leela Konttavaara (pj.) ja Tommi Ouvinen (tj.); palkitut nuoret Bingheng Yang ja Pinja Huhtimo; kaupunginjohtaja Ritva Viljan

 

 

Kylläpäs saimme komean tunnustuksen Vantaan kaupungilta näin juhlavuonna! Velmun edustajat kävivät eilen vastaanottamassa kaupungintalolla vuoden 2018 kulttuuripalkinnon.

Velmu ry kiittää Vantaan kaupunkia tästä merkittävästä tunnustuksesta sekä pitkästä yhteistyöstä ja luottamuksesta meitä kohtaan. Onhan tässä tullut 40 vuoden aikana tehtyä töitä vantaalaisen kulttuuritarjonnan eteen 

Vapaaehtoistoiminta on Velmun elinehto ja kiitämme siten myös jokaista, joka on antanut vuosien varrella pienenkin hetken tai asian toimintamme hyväksi. Toivotamme kaikki vantaalaiset ja elävän musiikin ystävät tervetulleiksi mukaan toimintaamme! Mukaan pääsee lähettämällä viestiä Velmu Ry-Facebook-sivulle, tai sähköpostitse osoitteeseen vantaanelmu@gmail.com.

Tästä on hyvä jatkaa kohti vuoden 2019 klubeja, festareita, ynnä muita hienoja musiikkihetkiä!

Haluamme onnitella myös nuorten kulttuuripalkinnon saajia pianisti Bingheng Yangia ja balettitanssija Pinja Huhtimoa. Kiitos Ritva Viljaselle, Sari Multalalle, (kuvasta puuttuvalle) Annukka Larkiolle ja koko kaupungintalon väelle lämpimästä juhlapäivän vastaanotosta ?